O meni

mateja cotic pisk

Sem Mateja Cotič Pisk,

po duši ustvarjalka po izobrazbi višja fizioterapevtka. Moje delovne izkušnje sem nabirala v Splošni bolnišnici in Zdravstvenem domu oboje v Šempetru pri Gorici in kar 15 let kot lastnica svojega centra za harmonijo telesa in duha. Prav to obdobje mi je prineslo največ izzivov, tako na poslovni kot na osebni ravni. V tem času sem spoznala, da marsikaj zmorem, če stoji za tem prava želja in volja.

Kot oseba sem se kalila tudi pri terapevtskem delu s strankami, saj sem spontano stopila v stik z višjimi duhovnimi svetovi. Začela sem se povezovati z mojimi vodniki in angeli, ki mi še zdaj pomagajo pri ustvarjanju mojih kreacij. Že v otroštvu in najstniških letih me je navdihovalo risanje, slikanje in oblikovanje oblačil. Tudi kasneje sem vedno raziskovala in uživala v novih oblikah ustvarjanja. Najbolj me je navdihovalo izdelovanje nakita, ki ostaja še zdaj moja strast.

Uživam ob pogledu na lepe ter unikatno izdelane izdelke, pri katerih čutim toplino in mi vzbudijo prijetne občutke. Zame je čar ustvarjanja ravno v tem, da lahko dam svoji kreaciji nekaj novega..še ne videnega. Poleg tega mi je pomembno, da ima dekorativni izdelek tudi nek energetski pomen..da v prostor prinaša visoko vibracijo in ga harmonizira. Eden takih izdelkov so moji sprejčki oz. naravne sence za prostor in osebno rabo.

Pred kratkim pa je v moje kreativno okolje vstopil še mah…Njegova energija in lepota me je tako prevzela, da sem ga na vsak način hotela prinesti v bivalne prostore. In tako se je rodila moja zgodba o »zelenih slikah«..