Zelene slike

 • zelena slika fokus amakai
  80,00 

  Naj te pogled na sliko usmeri samo na to, kar želiš videti okoli sebe…si kreator svojega sveta!

  Velikost: 42 x 42 cm

 • zelena pokrajina amakai
  65,00 

  Ko so naše misli raztresene. nam pogled na sliko omogoča videti jasnejšo sliko ter lažjo rešitev trenutne situacije.

   

  Velikost: 53 x 24 cm

 • zelena slika modra amakaizelena slika modra amakai
  28,00 

  Manjša “zelena slika” z modrimi storžki za lažje izražanje tvojih želja in sanj. Primerna za na steno ali kar za pisalno mizo, omarico,..( možnost naslona ). Postavljena na pisalno mizo je super ideja za hiter pobeg v naravo, umiritev ali samo za počitek oči. Narejena iz različno obarvanih vrst jelenovega lišaja, borovih storžev in lubja.

  Velikost: 18×22 cm

 • zelena slika morska amakai
  28,00 

  Manjša “zelena slika”, ki nosi energijo gozda s pridihom morja..nekakšen gozdno-morski jing-jang. Primerna za na steno ali kar za pisalno mizo, omarico,..( možnost naslona ). Postavljena na pisalno mizo je super ideja za hiter pobeg v naravo, umiritev ali samo za počitek oči. Slika je narejena iz različno obarvanih vrst jelenovega lišaja, lesa, morske
  zvezde in glinenega dodatka.

  Velikost: 18×22 cm

 • zelena slika nezna amakai
  24,00 

  Manjša “zelena slika” za umiritev in ozemljitev. Ob pogledu začutiš toplino srca in hkrati izzove v tebi prijetna občutja. Primerna za na steno ali kar za pisalno mizo, omarico,..( možnost naslona ). Postavljena na pisalno mizo je super ideja za hiter pobeg v naravo, umiritev ali samo za počitek oči. Slika je narejena iz različno obarvanih vrst jelenovega lišaja.

  Velikost: 14×19 cm

 • oaza miru amakaizelena slika oaza miru
  65,00 

  Zelena slika je lahko način sproščanja od vsakdanjega tempa. Je tudi oaza miru, kjer spustiš vse svoje napetosti in skrbi.
  Velikost: 42×22

 • zelen mah 3 amakai
  65,00 

  Zelena slika za vse« dušice«, ki potrebujejo ozemljitev in aktivacijo srčne čakre.

   

  Velikost: 33 x 43 cm

 • 65,00 

  Zelena slika s pridihom ženske energije. Kdaj je pravi čas za spremembo zaznaš, ko si v pretoku.

  Velikost: 54×24 cm

 • zelena slika rozica amakaizelena slika rozica
  28,00 

  Manjša “zelena slika” z rumeno rožico za umiritev in ozemljitev. Pogled na sliko te podpira pri sprejemanju preprostosti življenja in opuščanju perfekcionizma. Primerna za na steno ali kar za pisalno mizo, omarico,..( možnost naslona ). Postavljena na pisalno mizo je super ideja za hiter pobeg v naravo, umiritev ali samo za počitek oči. Narejena iz jelenovega lišaja, morskih kamnov in borovega storžka.

  Velikost: 18×22 cm

   

 • 170,00 

  Za doseganje svojih ciljev so odprte različne poti. Na tej poti si najdi prostor in čas, da se spočiješ in napolniš svoje moči.

   

  Velikost: 70 x 50 cm

  TRENUTNO NI NA ZALOGI