Piškotki

1. ČLEN – KAJ NAREDIMO Z VAŠIMI PODATKI?

Ko preko naše spletne trgovine opravite nakup, med procesom shranimo vaše osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov in elektronski naslov. Med brskanjem po naši spletni strani avtomatično prejmemo vaš IP naslov (Internet Protocol), ki nam omogoča dostop do podatkov o vašem brskalniku in operacijskem sistemu.

Email marketing: Z vašim dovoljenjem vam pošiljamo emaile o znamki, naši spletni trgovini, novih produktih in drugih novicah.

2. ČLEN – SOGLASJE

Kako pridobimo soglasje za uporabo vaših osebnih podatkov?

Ko nam zaupate svoje osebne podatke, da izvršite plačilo, potrdite svojo kreditno kartico, vnesete podatke za dostavo, oddate naročilo ali odpošljete vračilo, se to smatra kot soglasje, da shranimo in izključno v ta namen uporabimo vaše podatke. Če vas za osebne podatke prosimo iz drugih razlogov, npr. marketinških, vas bomo za soglasje prosili neposredno oz. vam dali možnost odjave, da vaših podatkov ne bomo več hranili.

Kako lahko prekličete svoje soglasje?

Če se po tem, ko ste nam že zaupali svoje osebne podatke, premislite, lahko svoje soglasje, da vas kontaktiramo ali kakorkoli drugače uporabljamo vaše informacije, nas lahko s tem namenom kadarkoli kontaktirate na info@amakai.si.

3. ČLEN – RAZKRITJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke smo dolžni razkriti, če to od nas zahteva zakon, ali če kršite pravila poslovanja.

4. ČLEN – WOOCOMMERCE

Naš spletni gostitelj je Wp/Woocommerce nam omogoča uporabo svoje platforme za spletno poslovanje, preko katere prodajamo svoje produkte. Vaše osebne podatke Woocommerce hrani na svojih pomnilnikih, v podatkovnih bazah in v splošni Woocommerce aplikaciji. Vaše podatke hranijo na varnih strežnikih, ki so zaščiteni s firewallom.

Plačilo:

Vsi načini plačila se skladajo z zahtevami, ki jih postavlja PCI-DSS, ureja pa PCI Security Standard Council, pri katerem sodelujejo znamke, kot so Visa, MasterCard, American Express in Discover. PSI-DSS zahteve nam pomagajo pri zagotavljanju varnega rokovanja s podatki v naši spletni trgovina in aplikaciji našega gostitelja Woocomerca.

5. ČLEN – MEDOBRATOVALNE STORITVE

Tretje stranke, katerih storitve uporabljamo, zbirajo in uporabljajo samo podatke, ki jih potrebujejo za nudenje svojih storitev. Nekateri ponudniki medobratovalnih storitev, kot so spletna plačila, uporabljajo svoje pravilnike o zasebnosti glede na naravo podatkov, ki jim jih posredujemo v zvezi z vašim naročilom. Svetujemo vam, da njihove pravilnike preberete ter pridobite informacije, kako bodo uporabljali vaše podatke, še posebej če gre za izvenevropska podjetja, za katera regulacije EU ne veljajo. Ko ste z naše spletne strani preusmerjeni na spletno stran ali aplikacijo stretje stranke, ta pravilnik o zasebnosti in naša pravila poslovanja ne veljajo več.

Povezave

Nekatere povezave na naši spletni strani vas preusmerijo na druge spletne strani. Za njihovo delovanje v zvezi z zasebnostjo uporabnikov ne odgovarjamo, zato priporočamo branje njihovih izjav o zasebnosti.

6. ČLEN – VARNOST

Za varovanje vaših osebnih podatkov se poslužujemo preventivnih varnostnih ukrepov, ki so prepoznani kot najuspešnejši na področju spletne prodaje, da preprečimo njihovo izgubo, zlorabo, neavtoriziran dostop, razkrivanje ali spreminjanje. Če nam zaupate podatke o svoji kreditni kartici, podatke kodiramo z uporabo varnega vmesnika (SSL) in shranimo z AES-256 kodiranjem. Čeprav pri nobeni obliki spletnega prenosa in elektronskega shranjevanja podatkov ne moremo garantirati 100% varnosti, sledimo zahtevam PCI-DSS in uporabljamo dodatne varnostne ukrepe, ki so v splošni uporabi v spletni prodaji.

7. ČLEN – PIŠKOTKI

Spodaj so navedeni piškotki, ki jih uporabljamo, da se lahko odločite, če se z njihovo uporabo strinjate ali ne.

_session_id, enkratna koda za vsak obisk strani, dovoli Shopifiyu, da shrani informacije o vašem obisku (preko katere strani ste bili preusmerjeni na našo stran in na katero podstran ste bili preusmerjeni, …)

_secure_session_id, enkratna koda za vsak obisk strani.

Vaše podatke za potrebe analiziranja podatkov delimo s spodaj navedenimi zunanjimi ponudniki. Njihove izjave o zasebnosti so navedene na sledečih povezavah:

Facebook Pixel (vključno s Facebook Connect)
Google Analytics (vključno z Google Tag Manager in DoubleClick)

8. ČLEN – STAROSTNA OMEJITEV

Z uporabo te strani dokazujete, da ste polnoletni, ter se strinjate, da jo uporabljajo tudi morebitne mladoletne osebe v vaši oskbri.

9. ČLEN – SPREMINJANJE PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico do spreminjanja tega pravilnika. Kakršnekoli spremembe in razjasnitve se pričenjo uporabljati takoj, ko je pravilnik objavljen na spletni strani. Če pride do spremembe lastnika znamke Karmina, bomo podatke, ki jih hranimo, prenesli nanj. Če pride do sprememb vsebine pravilnika, kot je sprememba načina zbiranja ali drugačna uporaba vaših osebnih podatkov, vas bomo o tem obvestili.

VPRAŠANJA IN KONTAKT

Če želite dostopati, spremeniti ali izbrisati podatke, ki jih o vas hranimo, ali želite kakršnekoli dodatne informacije, nas, prosimo, kontaktirajte preko elektronske pošte na info@amakai.si.